2018.1.19 論文採択

下記の論文がACS Omega(新しい学術誌のためIFなし)に採択されました。おめでとうございます!

Title: "Plasmonic Oleylamine-capped Gold and Silver Nanoparticles Assisted Synthesis of Luminescent Alloyed CdZnSeS Quantum Dots"

Author(s): Adegoke Oluwasesan, Takemura Kenshin, Enoch Y. Park

下記の論文がBiotechnology Letters (IF=1.73)に採択されました。おめでとうございます!

Title: "Purification of virus-like particles expressed in the silkworm Bombyx mori"

Author(s): Robert Minkner, Enoch Y. Park

下記の論文がJournal of Bioscience and Bioengineering (IF=2.24)に採択されました。おめでとうございます!

Title: "Heterologous expression, purification and characterization of human β-1,2-N-acetylglucosaminyltransferase II using a silkworm–BmNPV bacmid system"

Author(s): Takatsugu Miyazaki, Tatsuya Kato, Enoch Y. Park