2017.3.21 論文採択

下記の論文がBiosensors and Bioelectronics (IF=7.46)に採択されました。おめでとうございます!

"Localized surface plasmon resonance-mediated fluorescence signals in plasmonic nanoparticle-quantum dot hybrids for ultrasensitive Zika virus RNA detection via hairpin hybridization assays"