2016.10.19 論文採択ニュース

竹村さんの論文「Versatility of a localized surface plasmon resonance-baced gold nanoparticle-alloyed quantum dot nanobiosensor for immunofluorescence detection of viruses Biosensors and Bioelectronics」がBiosensors and Bioelectronics (IF=7.46)に採択されました。おめでとうございます!