2016.8.5 論文採択ニュース

「Gene transduction in mammalian cells using Bombyx mori nucleopolyhedrovirus assisted by glycoprotein 64 of Autographa californica multiple nucleopolyhedrovirus」がScientific Reports (IF=5.578)に採択されました。

また「Improved cordycepin production in a liquid surface culture of Cordyceps militaris isolated from wild strain」がBiotechnology and Bioprocess Engineering (IF=1.211)に採択されました。

おめでとうございます!