2016.5.18 論文採択ニュース (Dr. Adegoke)

・アデゴケさんの研究 “Size-confined fixed-composition and composition-dependent engineered band gap alloying induces different internal structures in L-cysteine-capped alloyed quaternary CdZnTeS quantum dots”が Scientific Reports (IF=5.578)に採択されました。お目出度うございます。