2016. 2.12 Dr. Deo の論文について

当研究室のDr. Deoの「Virus-Like Particles Displaying Recombinant Short-Chain Fragment Region and Interleukin 2 for Targeting Colon Cancer Tumors and Attracting Macrophages」が、Journal of Pharmaceutical Sciences(IF=2.59)に受理されました。お目出度うございます。