2016.2.10 Dr. Oluwasesanの論文の受理

当研究室のDr. Oluwasesan Adegokeの「An ultrasensitive alloyed near-infrared quinternary quantum dot-molecular beacon nanodiagnostic bioprobe for influenza virus RNA」が、Biosensors and Bioelectronics(IF=6.409)に受理されました。おめでとうございます!