2016.1.28 Dr. Syed Rahin Ahmedさんの論文掲載について

当研究室のDr. Syed Rahin Ahmedの「Synthesis of gold nanoparticles with buffer-dependent variations of size and morphology in biological buffers」が Nanoscale Research Letters(IF=2.779)に受理されました。

おめでとうございます!これからも私たちの研究室から多くの論文が出ることを応援しています。