2016.1.25 Dr. Oluwasesan の論文掲載 グラフィックアート付き

当研究室のDr. Oluwasesan Adegokeの「Gradient band gap engineered alloyed quaternary/ternary CdZnSeS/ZnSeS quantum dots: An ultrasensitive fluorescence reporter in a conjugated molecular beacon system for the biosensing of influenza virus RNA」がRoyal Chemistry SocietyのJ. Materials Chemistry B(IF=4.726)に採択されました。

おめでとうございます!